• Home
  • Actualitate
  • A fost identificat principalul suspect al dublei crime din Iași

A fost identificat principalul suspect al dublei crime din Iași

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat, luni, mandat de arestare în lipsă a unui tânăr, suspectat în cazul celor doi tineri găsiţi morţi la sfârşitul săptămânii trecute, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că un cetăţean de origine marocană este principalul suspect al asasinatului care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute într-o vilă de pe strada Moara de Vânt, însă nu exclud posibilitatea ca acesta să fi părăsit deja România.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au cerut mandat de arestare în lipsă pe numele lui Ahmed Sami El Bourdaki. Judecătorii urmează să ia o decizie în această privinţă.

Managerul Institutului de Medicină Legală, Diana Bulgaru, a declarat că în urma necropsiei s-a constatat că în ambele cazuri rănile provocate prin înjunghiere erau "trase la indigou", iar moartea tinerilor a fost una violentă.

"Fata avea 33 de plăgi prin înjunghiere, bărbatul – 17. La testele preliminare nu au fost identificat consum de droguri. Nu erau arsuri pe corpurile victimelor, deşi a fost foc în casă.

Leziunile sunt aproape trase la indigou. Sunt aproape aceleaşi. Au interesat zona organelor vitale. Fata are plăgi profunde, unele dintre ele ajung la coloana cervicală, în zona gâtului. Au avut moarte violentă", a declarat Diana Bulgariu, managerul IML.