• Home
  • Actualitate
  • A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina, fotomodel celebru în anii ’90, avea doar 49 de ani

A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina, fotomodel celebru în anii ’90, avea doar 49 de ani

Cătălina Isopescu, fost model cunoscut al anilor '90, a încetat din viață. Avea doar 49 de ani…

Anunțul dispariției Cătălinei a fost făcut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon și primul român care a câștigat "Vrei sa fii miliardar".

Oltin Hurezeanu a avut puterea să scrie un mesaj scurt: "Ain't no sunshine when she's gone" (n.r. Soarele nu mai strălucește de când a plecat – N.R.).

Ulterior mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a scris extrem de emoționant despre dispariția Cătălinei.

"Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă.

Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri", a scris Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook.

"Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive.

Odihnește-te în pace, draga mea prietenă, Cătălina ispoescu", a scris și Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle și fostă colegă de breaslă cu Cătălina ispopescu.

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica realizatorului TV Emanuel Isopescu, s-a stins din viață, la nici un an după tatăl său.

Fostul realizator TV Emanuel Isopescu a murit la 75 de ani, pe 2 septembrie 2020. În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială.

Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea, unde avea o pensiune.