Un șofer român n-a văzut că se termină autostrada, în Bulgaria, și a accelerat căzând de pe un pod

22 Iul 2020 | scris de Adriana Surugiu

Vacanța unor români în Grecia s-a încheiat prematur, în Bulgaria, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident la finalul austostrăzii Struma, în apropiere de Blagoevgrad, scrie marica.bg.

Un șofer român n-a văzut că se termină autostrada, în Bulgaria, și a accelerat căzând de pe un pod

Accidentul rutier s-a produs luni, la ora 1 după miezul nopții.

O mașină înmatriculată în România a decolat la capătul Autostrăzii Struma, de Blagoevgrad, a trecut printr-o grămadă de nisip, s-a răsturnat pe plafon și a lovit o mașină parcată.

Șoferul autoturismului nu a văzut indicatoarele care anunțau sfârșitul autostrăzii și în loc să coboare pe banda ce conducea spre drumul național din sensul giratoriu a continuat să ruleze drept, cu viteză.

A trecut peste un pod și a căzut la capătul lui, trecând printr-o grămadă de nisip, apoi a alunecat pe plafon și s-a izbit de o mașină parcată pe un șantier.

Cei trei români din mașină, plecați în vacanță în Grecia, au fost duși la spitalul din Blagoevgrad.

O femeie de 44 de ani are pelvisul rupt și a fost transferată la Pirogov. O altă pasageră, o femeie în vârstă de 70 de ani are o leziune pulmonară, iar soțul ei de 68 de ani a suferit o comoție. Ei au rămas internați în secția de chirurgie a spitalului din Blagoevgrad.