• Home
  • Actualitate
  • Adi Hădean, despre carambolul de pe A2: «Multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h»

Adi Hădean, despre carambolul de pe A2: «Multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h»

Adi Hădean susţine că anul trecut a parcurs de cel puţin 30 de ori pe sens autostrada A2 și  că de fiecare dată a reuşit să evite 3-4 accidente…

Hădean crede că se impune ca un criteriu obligatoriu la obținerea permisului auto să fie cunoașterea conducerii defensive.

”Autostrăzile din România sunt caramboluri şi tragedii pe cale să se petreacă, în permanenţă. În câte o zi, cineva trage paiul scurt.

Din martie 2020 am parcurs A2 de cel puţin 30 de ori pe sens, la ore diferite şi în perioade diferite ale anului. La fiecare drum am reuşit (mulţam la Dumnezo, cum ar zice bunicu’) să evit 3-4 accidente, în principiu pentru că sunt foarte atent (posibil să fi şi avut noroc chior în câteva rânduri).

E multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h.

Dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice se obţine mult prea uşor, iar carambolul de azi de pe A2, la fel ca mai toate accidentele de circulaţie din ultimii 30 de ani, dau o măsură bună a corupţiei din sistemul în care se formează conducătorii auto.

Conducerea defensivă ar trebui să fie criteriu obligatoriu la examenul pentru permisul auto, alături de o expertiză medicală (da, inclusiv la căpuţ) serioasă”, a scris Hădean pe pagina sa de Facebook.