Târgu-Jiu. Adolescentă de 13 ani, snopită în bătaie de alte tinere - video

07 Sep 2020 | scris de Adriana Surugiu

Un nou caz de violență extremă, petrecut în Târgu-Jiu, demonstrează că adolescenții își rezolvă disputele în modul cel mai sălbatic cu putință... 

Târgu-Jiu. Adolescentă de 13 ani, snopită în bătaie de alte tinere - video

Inspectoratul de Poliție Gorj a deschis o anchetă după ce în mediul online a apărut un clip video în care o adolescentă este bătută de alte patru fete.

Incidentul a avut loc într-un parc din Târgu-Jiu, scena fiind filmată de un băiat, care n-a ținut deloc să intervină pentru a aplana conflictul și comentează ceea ce se petrece în fața sa.

În imagini, fata agresată apare în genunchi, in timp agresoarele o insultă, o scuipă, apoi o lovesc cu pumnii şi cu picioarele, o trag de păr și o trântesc la pământ.

Poliţiştii au precizat că, până să se autosesize duminică seară, nu au primit vreo plângere din partea victimei.

”În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre tinerele care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, potrivit IPJ Gorj.