• Home
  • Actualitate
  • Andre Bîrleanu, fotomodel de top, arestat pentru viol. Tatăl lui: ”Îmi pare rău pentru el”

Andre Bîrleanu, fotomodel de top, arestat pentru viol. Tatăl lui: ”Îmi pare rău pentru el”

Andre Bîrleanu, fotomodel de top, acuzat de viol. Tatăl lui: ”Îmi pare rău pentru el”

Andre Bîrleanu, un cunoscut fotomodel internațional, a fost arestat în Bucureşti, după ce ar fi obligat o tânără să meargă la el acasă, a sechestrat-o, a bătut-o şi a violat-o.

Fata a țipat în zadar după ajutor, pentru că nu au auzit-o nici măcar polițiștii de peste drum, scenele șocante petrecându-se chiar vis-a-vis de sediul Poliției Capitalei.

Conform afirmaţiilor victimei, faptele s-au petrecut în 27 septembrie. Femeia a relatat că a fost obligată de Bîrleanu să îl urmeze într-un imobil din centrul Capitalei, bărbatul târând-o până la lift, iar după ce au ajuns în apartament, a lovit-o cu pumnii şi cu palmele şi nu i-a mai permis să plece. Apoi, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale în mod repetat.

Bîrleanu a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de viol, lovirea sau alte violenţe şi lipsirea de libertate în mod ilegal. Joi, 28 septembrie, instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, respingându-i solicitarea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. În aceeaşi zi, Vivien Bîrleanu a contestat decizia.

Vivien Adrian Bîrleanu, pe numele său real, top model apreciat în cadrul marilor prezentări de modă internaționale, s-a prezentat tot timpul ca fiind descendentul unui cetățean rus.

”Nu este adevărat. A spus de atâtea ori că tatăl său, eu, adică, eram diplomat și mama sa lucra la Ambasada Statelor Unite. El nu este rus, este român.

Făcea sport, învăța bine. Un tip deosebit de inteligent. Păcat că nu își folosește bagajul pe care îl are.

Am aflat de la dumneavoastră că a fost arestat. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta. Mă surprinde că a făcut gestul ăsta. Nu mă așteptam să facă așa ceva. Este incalificabil! Legea va stabili, eu nu pot să spun nimic”, a spus tatăl lui Adrian Bîrleanu pentru Antena 3 CNN.

Top modelul este tatăl patru copii cu trei femei. Unul dintre ei trăiește alături de mama sa, în Brazilia, altul este în Anglia, plasat în casa unui asistent maternal după ce și el, și mama biologică, Eloisa Fontes, un model celebru din Brazilia, au fost decăzuți din drepturile părintești. Ar mai fi de menționat că Eloisa Fontes  a ajuns la să fie internată la psihiatrie după relația cu românul.

În România, Andre Bîrleanu mai are doi copii cu un model din Republica Moldova. Cezara Tomenco, care și ea l-a acuzat și ea de abuzuri sexuale și a reușit chiar să obțină un ordin de protecție împotriva lui.