• Home
  • Actualitate
  • Arad. Un bărbat a primit un colet de la curier, pe care nu-l comandase, l-a plătit, apoi a sunat la 112

Arad. Un bărbat a primit un colet de la curier, pe care nu-l comandase, l-a plătit, apoi a sunat la 112

Arad. Un bărbat a primit un colet de la curier, pe care nu-l comandase, l-a plătit, apoi a sunat la 112

Un bărbat din Arad s-a speriat abia după ce a achitat plata ramburs a coletului pe care l-a primit de la curier și a sunat a 112, anunțând că în curtea sa e un ”pachet suspect”….

Vecini bărbatului au declarat că acesta a sunat la 112 pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă și a fost surprins de apariția curierului.

”A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat”, a spus un vecin.

La incident, care s-a produs joi, au intervenit întâi poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. Ulterior, a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul.

”În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda.

În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.