• Home
  • Actualitate
  • Un român a mers cu taxiul până în Austria ca să-și pedepsească iubita care îl părăsise pentru un alt bărbat

Un român a mers cu taxiul până în Austria ca să-și pedepsească iubita care îl părăsise pentru un alt bărbat

Un român a mers cu taxiul până în Austria ca să-și pedepsească iubita care îl părăsise pentru un alt bărbat

Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în Austria fiind acuzat de tentativă de omor, după ce l-a atacat cu un cuțit și l-a strâns de gât cu cureaua pe noul partener al fostei sale iubite, tot româncă și ea, potrivit Die Presse.

Femeia în vârstă de 27 de ani, lucra la o fermă agricolă din Puch, lângă Weiz, în estul statului Stiria. Sâmbăta trecută, ea și-a sunat iubitul rămas în România și l-a anunțat că relația lor s-a încheiat, pentru că ea își găsise pe altcineva.

Românul a fost cuprins de furie și nimic nu a mai putut înfrâna dorința sa de răzbunare. S-a urcat într-un taxi, având grijă să-și pună în bagaj cu un cuțit cu lama lungă de 30 cm, și a plecat spre Austria.

După un drum care a durat șapte ore a ajuns la ferma unde lucra femeia și a încercat să intre cu forța în casa ei, în timp ce amenința că îl va omorî pe noul partener

Pentru că n-a reușit să intre în casă, bărbatul și-a vărsat furia pe mașina parcată în față, distrugând-o, iar martorii spun că s-ar fi rănit cu propriul cuțit.

Într-un final, noul partener al femeii, un bărbat de 32 de ani, a ieșit din casă și între cei doi a avut loc o încăierare. Pe fondul situației tensionate din jurul său, femeia a suferit un atac de panică și a căzut, iar atunci când a văzut-o la pământ, noul iubit i-a sărit în ajutor. În acel moment, rivalul său s-a năpustit asupra lui și l-a strâns de gât cu o curea.

Vecinii cuplului au intervenit în conflict și au alertat poliția. La sosirea agenților, agresorul nu mai avea cuțitul în mână, pentru că îl aruncase într-un tufiș, dar a fost găsit ulterior de un câine de urmă al polițiștilor.

Dus la poliție, bărbatul venit din România a recunoscut că a fost ”puțin agresiv” și că i-a distrus mașina rivalului său, dar susține că n-a vrut să-i facă niciun rău și că, de fapt, cuțitul nu-i aparținea, luându-l de la taximetristul care-l adusese în Austria.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat, fiind dus la închisoarea Graz-Jakomini, unde va aștepta derularea procesului.