• Home
  • Actualitate
  • Becali a cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş: «Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!»

Becali a cumpărat un camion de produse şi le-a donat la Matei Balş: «Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!»

Gigi Becali e un caz special – e gură-mare, îi place să fie în prim-plan, epatează, e discreționar, misogin și habotnic, dar are și o mare calitate, pentru care, din când în când, ar trebui să-i mai iertăm din păcate – e generos!

Atins la coarda sensibilă de o scrisoare pe care i-ai trimis-o conducerea institutului Matei Balș, Becali n-a stat pe gânduri și a cumpărat un camion de produse, absolut necesare unității sanitare. Un act de generozitate singular printre oamenii cu bani din România.

”Cei de la Matei Balș mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul.

Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. 

Iar astăzi (luni – N.R.) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne ferește!”, a declarat Gigi Becali.