• Home
  • Actualitate
  • Belgia. Șofer român de TIR, în comă, la spital. Inițial, polițiștii au crezut că e beat și l-au încătușat

Belgia. Șofer român de TIR, în comă, la spital. Inițial, polițiștii au crezut că e beat și l-au încătușat

Un șofer român de TIR este în stare de comă într-un spital din Belgia, după ce i s-a făcut rău la volan și a fost la un pas de un accident teribil.

După ce a suferit un accident vascular cerebral, românul a reușit totuși să oprească camionul lângă glisiera autostrăzii, evitând producerea unui accident.

Un alt șofer de TIR român a relatat întâmplarea pe contul său de Facebook.

"Astazi la Wetteren, in Belgia pe A10, un coleg de al meu a avut un atac cerebral la volan, dar cumva a reusit sa opreasca camionul lovind usor glisiera din stanga. Cand a venit politia colegul meu abia se mişca, vorbea incoerent si a si facut pe el din cauza acestui nefericit atac cerebral.

Politisti care au venit au considerat ca este beat (vazand si numerele de România) si l-au culcat la pamant, l-au încătusat si abia dupa o vreme si-au dat seama ca de fapt colegul are o problema de sanatate si au anuntat ambulanţa.

Colegul este la spital la Gent, a fost operat si se afla in comă indusa la reanimare!

La acest eveniment a fost de fata si un sofer român care a transmis, a filmat evenimentul! Politistii aia trebuie sa plateasca pentru ce au făcut!!!", a scris Adrian pe un grup de Facebook dedicat șoferilor de TIR.

El a revenit ulterior și a specificat: "Am aflat ca soferul care a filmat, nu a fost cu un camion, ci cu un autoturism cu numere de Belgia, deci slabe sanse sa il gasesc pe grupurile de soferi, dar cine stie!".