• Home
  • Actualitate
  • Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă

Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconştient, căzut în casă.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, spune că familia cântăreţului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Potrivit lui Pavel, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă, din cauza izolării produse de pandemie şi fără acces la medicul specialist, situaţia s-a agravat.  

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconştient.

”Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului. 

O clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă ”momentul de final” al artistului.

O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuţ Pavel pentru TVR. 

Benone Sinulescu va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative, potrivit Antena 3

Potrivit ultimelor informaţii, Benone Sinulescu este în stare stabilă, artistul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

"Acum este într-o stare stabilă (…) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei.

Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat, iar despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el.

Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem", a declarat, la Antena 3, Lenuţa Timiş, director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.