• Home
  • Actualitate
  • București. Bărbatul care a amenințat că se sinucide, după ce și-a înjunghiat partenera în fața copiilor, a fost imobilizat după 15 ore de negocieri

București. Bărbatul care a amenințat că se sinucide, după ce și-a înjunghiat partenera în fața copiilor, a fost imobilizat după 15 ore de negocieri

București. Bărbatul care a amenințat că se sinucide, după ce și-a înjunghiat partenera în fața copiilor, a fost după 15 ore de negocieri

Ieri, în cursul serii, un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a înjunghiat iubita în apartamentul lor aflat într-un bloc din sectorul 1  din București, după care s-a urcat pe pervazul geamului, amenințând că se aruncă de la etajul 8.

După aproape 15 ore de negocieri, timp în care individul a amenințat că se aruncă de pe bloc, polițiștii au reușit să imobilizeze agresorul.

El a fost coborât din apartament și preluat de un echipaj al ambulanței, pentru a fi transportat la spital, apoi la sediul poliției.

Scandalul a început în momentul în care tânăra de 30 de ani i-a mărturisit bărbatului că vrea să se despartă de el. Temându-se pentru viaţa sa, dar şi a fiicei sale de 6 ani, a chemat în ajutor o prietenă.

În momentul în care cea din urmă a ajuns în apartament, însoțită de băiatul său de 9 ani, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori. Îngroziţi, cei doi copii şi prietena victimei s-au ascuns în ghena blocului, până la sosirea echipajelor de salvare.

După ce a scăpat din mâinile bărbatului, femeia a fugit şi a reuşit să ajungă până la șoseaua principală, unde a fost văzută de către trecători, care au sunat imediat la 112.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spitalul Floreasca, acolo unde este internată și în prezent, cu răni grave, dar medicii spun că ar fi în afara oricărui pericol..

Prietena femeii a fost şi ea rănită la mână, însă a refuzat transportul la spital. Agresorul a rămas în locuinţă. A ieşit pe geamul apartamentului şi a ameninţat că se va arunca de la etajul 8.

La fața locului sunt pompieri, jandarmi, echipaje medicale, dar și negociatori care încearcă să-l convingă de mai bine de 12 ore pe bărbat să coboare. Până acum, sursele Observator spun că nu ar fi cerut nimic, însă ar întreba constant dacă femeia mai este în viață.