• Home
  • Actualitate
  • Cine e autorul accidentului din 2 Mai: un tânăr de 19 ani, drogat, la volanul unui Mercedes de colecție, decapotabil

Cine e autorul accidentului din 2 Mai: un tânăr de 19 ani, drogat, la volanul unui Mercedes de colecție, decapotabil

Autorul tragicului accident de sâmbătă dimineața, din 2 Mai, în urma căruia au fost uciși doi tineri, iar alți trei au fost răniți, este un bărbat de 19 ani care conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București. Tânărul a fugit de la fața locului, dar a fost prins la Vama Veche. Era drogat. 

Din informațiile transmise de Poliție,  accidentul a avut loc în jurul orei 05.25, când polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. 

În urma accidentului rutier, au decedat, la fața locului, o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.