• Home
  • Actualitate
  • Cine este tânăra studentă la Medicină ucisă şi incendiată în vila de lux din Iaşi

Cine este tânăra studentă la Medicină ucisă şi incendiată în vila de lux din Iaşi

Ioana Vanesa Burlacu este tânăra în vârstă de 21 de ani care a fost găsită fără viață în vila din Iași în care locuia împreună cu iubitul marocan.

Primele informații arată că cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” și locuiau de ceva timp cu chirie în vila din Moara de Vânt.

Tânăra s-a născut în comuna Miroslava și ulterior a absolvit Liceul Teoretic ”Miron Costin” din Iaşi. Apoi a fost admisă la facultate.

S-a aflat că Ioana și-a cunoscut partenerul de viață, un tânăr de origine marocană, în cadrul universității și au ajuns să locuiască împreună într-o vilă, prețul chiriei fiind de 1.000 de euro lunar.

Vecinii cuplului de mediciniști susțin că cei doi obișnuiau să organizeze frecvent petreceri, unde prietenii și apropiați fumau narghilea.

În plus, unul dintre vecini a povestit că a observat un străin în curtea casei. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de 8.12.2021, respectivul fiind în stare de ebrietate.

Cei care au dat alarma în cazul dispariției  celor doi îndrăgostiți din Iași sunt rudele studentului din Maroc. Aceștia nu au mai reușit să ia legătura cu el. Îngrijorați ei au sunat la poliție, oamenii legii constatând crima din vila din Iași.

Anchetatorii au descoperit și cine sunt suspecții principal în acest caz. Mai exact, este vorba despre doi tineri, tot studenți, de origine marocană, care au fost duși la audieri.