Ciprian Marica vrea să plece definitiv din România

Fostul fotbalist Ciprian Marica a declarat, într-o emisiune tv, că, deși încă mai are așteptări că lucrurile se pot schimba și în țară, ia în calcul să părăsească România definitiv.

După experiența pe care a avut-o în străinătate, despre modul în care funcționează, Marica spune că se gândește să se mute într-o țară care să răspundă mai bine dorințelor sale, cel mai probabil Spania.

“La noi, lucrurile sunt la întâmplare, nu există o ordine, nu există reguli… Suntem departe de ceea ce eu am văzut afară și sigur că, din punctul ăsta de vedere, sunt puțin dezamăgit.” – a declarat Ciprian Marica la Digi 24.

Întrebat dacă vrea să plece definitiv, fostul internațional român a răspus:

“Nu știu dacă în viitorul apropiat, incă mai trag nădejde că lucruile se vor schimba. Dacă voi vedea că nu, atunci… DA, mă gândesc să plec, iau în calcul (…)

Din păcate, realizez că nu există un viitor sigur aici. Vedem legi care, chiar dacă au fost susținute și au avut trecere la un moment dat, sunt astăzi abrogate sau retroactiv sunt schimbate.

Deci… cum ai putea să-ți creezi un viitor când regulile îți sunt schimbate chiar în timpul jocului?” – a spus Marica “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.