• Home
  • Actualitate
  • Costin Mărculescu a încetat din viață. Actorul a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a încetat din viață. Actorul a fost găsit mort în casă

Actorul Costin Mărculescu, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort, joi seară, în locuinţa sa, în stare avansată de putrefacție.

Vecinii săi sunt cei care au dat alerta pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile, nu răspundea la telefon sau la uşă, iar câinele său lătra insistent în apartament.

În plus, o ţeavă s-a spart în locuița lui Mărculescu, situată la etajul 8 şi a inundat mai multe alte apartamente.

Pompierii s-au chinuit minute bune să spargă uşa, iar cele mai cumplite temeri s-au adeverit, cadrele medicale i-au găsit trupul neînsufleţit al actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală urmează să identifice cauzele care au produs decesul.

În ultimii ani, actorul a dus o viaţă mai mult singuratică şi s-a îndepărtat de tatăl şi sora sa.

Vecinii spun că atunci când l-au văzut ultima dată, în urmă cu trei-patru zile, Mărculescu nu avea un tonus prea bun şi părea slăbit. Actorul a fost activ pe reţelele sociale, pentru ultima dată, luni, 8 iunie.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat că acesta avea probleme mari cu inima şi că chema frecvent ambulanţa.

În urmă cu ceva ani, Mărculescu a suferit foarte mult după despărţirea de iubita sa, cu care urma să se căsătorească. El susţinea că atât problemele din viaţa profesională, cât şi din cea sentimentală, l-au împins foarte aproape de sinucidere. El şi-a comparat situaţia cu cea a regretatei cântăreţe Mădălina Manole, care s-a sinucis în 2010.