• Home
  • Actualitate
  • Craiova. Un actor de la Teatrul ”Marin Sorescu” care a incendiat mașina unui notar, reținut pentru distrugere – video

Craiova. Un actor de la Teatrul ”Marin Sorescu” care a incendiat mașina unui notar, reținut pentru distrugere – video

Craiova. Un actor de la Teatrul ”Marin Sorescu” care a incendiat mașina unui notar, reținut pentru distrugere - video

Ovidiu Cârstea, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat că a incendiat un autoturism parcat pe Strada A. I. Cuza. Evenimentul a avut loc în noaptea de 9 septembrie 2023 și în urma lui au ars două autoturisme, după ce focul s-a propagat.

Ovidiu Cârstea, actor la Teatrul ”Marin Sorescu” din Craiova, a mers în jurul orei 02:40 noaptea pe strada menționată și s-a oprit pentru câteva secunde la unul dintre autoturismele parcate în fața unui bloc, un Mercedes GLE, care aparține unui notar public.

La scurt timp după ce a plecat din zonă, mașina a luat foc, flăcările extinzându-se și la un alt autoturism, marca Audi.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la incendiul din noaptea respectivă, la ora 02:56.

”Întrucât, în urma cercetărilor au rezultat indicii privind o posibilă acţiune intenţionată, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova şi Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au desfăşurat activității investigativ-operative pentru stabilirea situaţiei de fapt”, declară oamenii legii.

Drept urmare, ieri dimineaţă, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului de 30 de ani, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. Ovidiu Cârstea a fost audiat, iar apoi reținut în baza probelor.

Ovidiu Cârstea va fi prezentatăParchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.