• Home
  • Actualitate
  • Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, la spital, în stare gravă, după o operație de micșorare de stomac

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, la spital, în stare gravă, după o operație de micșorare de stomac

Daniel Onoriu, nepotul cântăreței de muzică lăutărească Gabi Luncă, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a pierdut circa doi litri de sânge și a acuzat stări de rău. El și-ar fi făut o operație de micșorare de stomac în Turcia, care, după primele informații, nu a fost efectuată bine.

”Iar trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare. 

A venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat.

Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile”, spune Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

“De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama!

Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine! ”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.