• Home
  • Actualitate
  • Deva. Copil smuls din brațele mamei de un tânăr necunoscut, care s-ar fi aflat sub influența drogurilor 

Deva. Copil smuls din brațele mamei de un tânăr necunoscut, care s-ar fi aflat sub influența drogurilor 

Deva. Copil smuls din brațele mamei de un tânăr necunoscut, care s-ar fi aflat sub influența drogurilor 

Un tânăr care s-ar fi aflat sub influența drogurilor a încercat să smulgă un copil de doi ani și jumătate din brațele mamei sale, pe o stradă din municipiul Deva.

Martorii incidentului au intervenit în ajutorul femeii apoi l-au imobilizat pe agresor și au sunat la 112.

”Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras din Deva, un tânăr, posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, fără motiv, ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale.

Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii l-au adus pe tânăr la spitalul de psihiatrie din Hunedoara, pentru a fi evaluată starea sa psihiatrică.

”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun”, a informat Bogdan Nițu, reprezentantul IPJ Hunedoara.