• Home
  • Actualitate
  • Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți fără viață: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți fără viață: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Doi soți aflați în vacanță la Gura Portiței au fost găsiți fără viață: femeia avea gâtul tăiat, iar bărbatul s-a înecat

Doi soţi din Iaşi au fost găsiţi morți în zona complexului din staţiunea. Gura Portiței, din județul Tulcea. Din primele informaţii culese de anchetatori la fața locului, ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere, scrie tulceanoastra.ro.

Cei doi erau căsătoriţi, aveau în jurul vârstei de 45 de ani, aveau trei copii şi conform surselor judiciare, ar originari dintr-o comună din judeţul Iaşi.

Cuplul trebuiaa să părăsească locul în care era cazat duminică la prânz. Pentru că nu au ajuns la recepție să predea camera, personalul i-a sunat, apoi un angajat a mers să verifice în cameră, dar aceasta era goală.

La scurt timp, pe plajă a fost descoperit cadavrul bărbatului, iar la aproximativ doi kilometri a fost găsită și trupul femeii, care prezenta urme de violență și o plăgă adâncă în zona gâtului.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul ar fi plănuit crima, a luat cu el un cuţit şi a plecat alături de soție la plimbare. Când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost ucisă, cred anchetatorii.

După crimă, bărbatul a revenit în zona complexului, a intrat în mare cu gândul de a se sinucide şi s-a înecat.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, iar anchetatorii încearcă să găsească arma crimei.