• Home
  • Actualitate
  • Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor – video

Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă. Scandal în timp ce victima murea în braţele medicilor – video

Un bărbat a decedat, după ce autoutilitara în care se afla a fost strivită de două TIR-uri, după ce șoferii celor două autocamioane au vrut să îi dea o lecţie şoferului prins la mijloc.

Cei trei şoferi au continuat scandalul, chiar şi în timp ce victima se stingea în braţele medicilor, arată imaginile surprinse de ImpactNews24.ro.

Aflat la faţa locului, un poliţist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit şi gazat cu propriul spray lacrimogen.

”În urma accidentului a rezultat o victimă inconştientă, care a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la spital”, a declarat Gelu Dragomir, reprezentant al ISU Teleorman.

Pasagerul a decedat, însă, pe drum, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum vinovaţii.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, a transmis Iulian Orbeşteanu, reprezentant al Poliţiei Teleorman.

Cei trei şoferi nu au fost răniţi în urma accidentului.