• Home
  • Actualitate
  • Drama unei femei, într-o relație subalternul cu 15 ani mai tânăr, la un pas să fie omorâtă

Drama unei femei, într-o relație subalternul cu 15 ani mai tânăr, la un pas să fie omorâtă

Un tânăr de 27 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Timişoara, definitiv, la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a încercat să o omoare pe şefa sa, cu care a intrat într-o relaţie şi care l-a primit la ea acasă.

Dosarul în care tânărul a fost judecat pentru tentativă de omor scoate la iveală că între femeia de 42 de ani, şefă de secţie la o companie din Arad, şi tânărul cu 15 ani mai tânăr s-a înfiripat o relaţie în urma căreia femeia l-a primit pe tânăr în apartamentul în care locuia cu chirie alături de fiul său. În plus, femeia i-a împrumutat tânărului aproximativ 800 de euro.

În ajunul Crăciunului din anul 2018,  în jurul orelor 22.00, persoana vătămată a fost apelată telefonic de către tânăr, pentru a se întâlni ca să îi înapoieze mai multe bunuri.

Cei doi s-au întâlnit şi au mers la apartamentul femeii şi au petrecut Crăciunul împreună. Înainte de Anul Nou, în 29.12.2018, după ce l-a găzduit mai multe zile, femeia i-a cerut tânărului să plece, dar acesta a refuzat ”pretextând că nu are bani şi nici o locuinţă în care să fie adăpostit, aşa încât între cei doi au intervenit iniţial divergenţe verbale”.

”În jurul orelor 12.00, V.P.I., considerându-se deja un apropiat al persoanei vătămată, cu atât mai mult cu cât nu avea nici o sumă de bani asupra sa, a recunoscut că nu are banii necesari să îi restituie, dar i-a cerut acesteia înţelegere, cu atât mai mult cu cât aveau convenţia ca inculpatul  să îi achite în tranşe suma de 800 euro.

Faţă de refuzul persoanei vătămate, V.P.I.  a prins-o de păr şi i-a aplicat mai multe lovituri puternice cu pumnul în regiunea capului, după care s-a urcat cu genunchii pe pieptul acesteia şi i-a aplicat mai multe lovituri.

Pe perioada agresiunii, persoana vătămată a întâmpinat dificultăţi la respiraţie, iar după ce făptuitorul s-a oprit, aceasta s-a deplasat în altă cameră şi a luat un medicament, după care a reuşit să părăsească locuinţa profitând de neatenţia acestuia”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

În final, femeia a reuşit să scape şi a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale multiple şi pneumotorax traumatism stâng, necesitând 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

În primă instanţă, procesul s-a judecat la Tribunalul Arad, unde agresorul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare. La Curtea de Apel Timişoara, unde a fost pronunţată sentinţa definitivă, pedeapsa a fost majorată la patru ani şi şase luni de închisoare.