• Home
  • Actualitate
  • EUROPOL. Un «sărac» cu Logan, «civilizat» de doi tineri cu BMW, pe străzile din Bucureşti – video

EUROPOL. Un «sărac» cu Logan, «civilizat» de doi tineri cu BMW, pe străzile din Bucureşti – video

În București… Doi tineri blochează o maşină şi lovesc cu o crosă de golf și cu picioarele maşina, fără ca cel aflat la volan să reacţioneze. 

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol.

”Dă pe afară ”civilizaţia” pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

”Imaginile video ne-au fost transmise de un şofer care voia să se facă util şi să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliţia să îi identifice pe autori.

Trist este că lipsa de educaţie şi degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de faţă, pentru că şoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii şi nici nu este vreun ”activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.