• Home
  • Actualitate
  • Femeia din Popeşti-Leordeni care şi-a înjunghiat fata de 11 ani, apoi a vrut să se sinucidă, are o carieră de succes 

Femeia din Popeşti-Leordeni care şi-a înjunghiat fata de 11 ani, apoi a vrut să se sinucidă, are o carieră de succes 

Femeia din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, care şi-a înjunghiat, miercuri diminieaţă, fetiţa de 11 ani, apoi a încercat să se sinucidă, ar avea o carieră de succes şi ar fi lucrat la un moment dat, consilier în Ministerul Comunicaţiilor. 

În momentul producerii incidentului, fata era acasă cu ambii părinţi. Mama ei a atacat-o cu cuţitul, iar tatăl a intervenit şi a dus-o pe micuţă de urgenţă la spital, unde a fost operată. Starea ei este acum stabilă.

Tot la spital a ajuns şi mama ei, cu ambulanţa, deoarece după atac, femeia a încercat să se sinucidă.

La sosirea ambulanței, solicitate de soţul acesteia, femeia era conştientă, dar, potrivit unor surse medicale, a pierdut mult sânge, iar acum se află la Terapie intensivă, intubată şi în stare gravă.

Potrivit observatornews.ro, gestul comis nu a fost doar o nebunie de moment, cred vecinii. Femeia în vârstă de 40 de ani ar fi avut probleme prsihice, nu însă şi un diagnostic. 
 
”Ştiu că avea ceva probleme, ceva tratament. Copiii noştri se joacă împreună, când la ei, când la noi. N-au fost semne, vă daţi seama, nu-i lăsam”, spune un vecin. 

Absolventă de Studii Economice,  femeia are un CV impresionant, acum avea propria companie, unde oferea servicii financiare şi consultanţă pentru obţinerea de fonduri europene. La un moment dat ar fi fost chiar consilier în Ministerul Comunicaţiilor. 

”Psihoza nu ţine cont de pătura socială” spun însă specialiştii.

Dacă îşi va reveni, femeia va fi audiată şi apoi consultată de un psihiatru.

Poliţiştii fac cercetări şi desfăşoară o anchetă pentru a stabili contextul în care s-a produs nefericitul incident.