• Home
  • Actualitate
  • Femeia incendiată în valiză a fost identificată, fusese casătorită și avea un copil

Femeia incendiată în valiză a fost identificată, fusese casătorită și avea un copil

După o săptămână de la crima care a șocat România, anchetatorii au reușit să o identifice pe tânăra în vârstă de 32 de ani care a fost omorâtă, băgată dezbrăcată într-o valiză și incendiată pe un câmp, în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Deși inițial se vorbea despre faptul că identitatea victimei va fi protejată, potrivit unor surse citate de Antena 3, ea se numește Mihaela-Sabina Mircea, avea 32 de ani, era divorțată,avea un copil în vârstă de opt ani și chiar era angajată. Aceasta locuia în orașul Buftea din Ilfov.

Tânăra locuia în orașul Buftea, județul Ilfov ș, deși lipsește de mai bine de o săptămână,i nu a fost dată dispărută de familie. 

Sursele Antena 3 susțin că femeia avea un serviciu pe timpul zilei, iar seara se ocupa cu prostituția. 

Se fac audieri simultane în București, Giurgiu și în Teleorman. 

Alex, unul dintre șoferii audiați de anchetatori în cazul oribilei crime din Ghimpați, a povestit pentru Antena 3 ce s-a întâmplat în noaptea în care o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp, pe marginea DN 6, în Giurgiu.

"Eu lucrez în București, am ieșit pe la 22.00 de la muncă. Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce ploua.

Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident.

Când eram la Mihăilești ne-au sunat niște prieteni și ne-a anunțat că a fost o persoană incendiată. Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet.

Aseară, ne-au sunat de la Poliție și mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie.

Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live. Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă", a declarat Alex, unul dintre tinerii care a ajuns printre primii la locul oribilei crime.