• Home
  • Actualitate
  • Cel mai mare site de piraterie online din România, Filelist, se închide după 16 ani

Cel mai mare site de piraterie online din România, Filelist, se închide după 16 ani

Cel mai mare site de piraterie online din România, Filelist, se închide după 16 ani

Filelist, cel mai mare site de piraterie online din România se închide după 16 ani, după ce  a oferit în tot acest timp jocuri, muzică sau filme care puteau fi descărcate ilegal.

Unul dintre administratorii platformei, EboLLa, a anunțat că nu mai are timpul necesar pentru se ocupa de platforma de torrente. Mai mult decât atât, cel care urma să o facă ar fi decedat.

“Dragilor,

Îmi pare rău că trebuie să vă adresez acest anunț, însă aici se încheie activitatea trackerului nostru. Este important să înțelegeți și să acceptați această decizie. Deși a fost una dificilă, a fost luată în urma unor evaluări atente și din motive bine întemeiate.

Din nefericire nu mai dispun de timpul necesar pentru a mă ocupa de site. Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți iar eu am investit suficient timp aici(…)

Am decis că cel mai ok este să închid site-ul decât să risc cu așa ceva. Îmi pare sincer rău, am investit și eu foarte multă muncă aici și mereu am avut comunitatea în suflet. După ~3 luni, undeva prin ianuarie 2024, site-ul se va închide definitiv”, a anunțat unul dintre administratorii platformei.