• Home
  • Actualitate
  • Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani: «În viaţă trebuie să ştii de toate, frate… Mama știe că sunt pui de șmecher» – video

Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani: «În viaţă trebuie să ştii de toate, frate… Mama știe că sunt pui de șmecher» – video

Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani, a fost prins drogat la volan noaptea trecută.

Fulgy, da, cu ”y”, a fost dus la sediul Institutului de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice, și consideră că fapta l-a consacrat în rândul ”șmecherilor”.

Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a filmat conducând pe străzile din Capitală, cu câteva ore înainte să fie oprit în trafic de polițiști.

Rezultatele testului din momentul când a fost oprit în trafic au arătat că a consumat cannabis. 

Fulgy apare într-un alt videoclip transmis live pe rețelele de socializare, în care dezvăluie că a fost arestat, dar spune că îi pare bine că s-a întâmplat asta:

”În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”.

La ieșirea de la INML, fiul Clejanilor a simțit nevoia să se dea în spectacol cu ziariștii care l-au oprit pentru declarații. 

Când a fost întrebat ce va săpune mama lui despre aducerea lui la INML, tânărul a răspuns:

“Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte.”

Părinţii tânărului, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, au stat alături de el. Cei doi au aşteptat în interiorul unui maşini de lux, parcate în curtea Institutului de Medicină Legală. 

Dan Manole nu este singurul copil al cuplului de cântăreţi Viorica şi Ioniţă care a avut probleme cu legea. Anul trecut, Margherita de la Clejani a fost şi ea prinsă drogată la volan, după ce a provocat un accident în Bucureşti.