• Home
  • Actualitate
  • Galați. Drama unui licean eminent. S-a aruncat în gol de pe acoperiș, după ce a  lăsat bilete de adio fiecărui membru al familiei

Galați. Drama unui licean eminent. S-a aruncat în gol de pe acoperiș, după ce a  lăsat bilete de adio fiecărui membru al familiei

Galați. Drama unui licean eminent. S-a aruncat în gol de pe acoperiș, după ce a  lăsat bilete de adio fiecărui membru al familiei

Răzvan, băiatul de 18 ani, care și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe acoperişul blocului în care locuia, învăța la un colegiu de elită din Galați, era bursier și făcea voluntariat.

Profesorii săi spun că era un elev foarte bun la învățătură, având medie peste 8.50 și bursă anul trecut, un copil cu bun simț, empatic, dar mai introvertit. Era un copil implicat și făcea voluntariat, iar de curând, luase examenul ”Cambridge” cu calificativul foarte bine.

”Dumnezeu să te ierte, Răzvan! Ca profesor al tău, pot să-ți spun că pentru mine ai fost și vei rămâne elevul pe care-l caut la fiecare generație, copil cu mult bun simț și respect deosebit. Sper ca bunul Dumnezeu sa te așeze în locul bine meritat!

Cu tristețe în suflet și regret că nu am făcut mai mult pentru a te ajuta sa treci de aceste momente grele din viața ta, al tău profesor Mogoș Cătălin!”, a scris profesorul său de biologie, pe Facebook.

Șocați sunt și vecinii, care spun că băiatul era liniștit și provenea dintr-o familie bună.

”Era un copil foarte bine educat, liniștit, cu bun simț. Îl știu de când era mic. Îmi pare tare rău că s-a întâmplat o așa tragedie. Dumnezeu să-l ierte”, a spus o vecină.

Secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic la 112, luni, 16 octombrie 2023, în jurul orei 16,05, cu privire la faptul că pe aleea dintre două blocuri situate pe strada Slănic din municipiul Galaţi se află întinsă la sol o persoană care ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc.

”Poliţiştii care au ajuns în scurt timp la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima, un tânăr de 18 ani, din municipiul Galaţi, fiind preluată şi transportată la spital de un echipaj S.M.U.R.D. în stare comatoasă, unde, din păcate, în cursul nopţii de 16/17.10.2023 a decedat.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că tânărul şi-ar fi premeditat această acţiune şi s-ar fi aruncat în gol de pe acoperişul blocului unde domicilia, după ce în prealabil a scris mai multe bilete cu mesaje de adio pentru familia sa”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest tragic incident.