• Home
  • Actualitate
  •  Iaşi. Cum au fost ucişi cei doi studenţi de la Medicină. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

 Iaşi. Cum au fost ucişi cei doi studenţi de la Medicină. Probe ADN luate de la apropiaţii victimelor

Noi concluzii și ipoteze în ancheta demarată de poliție în cazul dublei crime de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute, atunci când doi tineri au fost ucişi în casa în care stăteau cu chirie.

Conform probelor administrate până în prezent se pare că criminalii au reuşit să pătrundă în vila din cartierul Moara de Vânt din Iași după ce au spart geamul termopan în dreptul încuietorii, luându-i astfel prin surprindere pe cei doi tineri, care, cel mai probabil, dormeau în momentul atacului. 

Judecând după urmele de sânge prezente în imobil, anchetatorii cred că cei dou au încercat să scape de atacatori, alergând prin casă. 

Pe trupurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare. 

Victimele ar fi fost prinse şi ucise în camere diferite, dar criminalii au adus trupurile celor doi în acelaşi dormitor, pentru a le da foc şi a scăpa şi de urmele din celelalte camere, tot prin incendiere. 

În casă a fost găsită şi o pisică moartă, care s-a asfixiat din cauza fumului. Surse neoficiale susţin că telefoanele celor doi nu au fost găsite de către anchetatori. 

Poliţiştii au luat probe ADN de la cunoscuţii celor doi, pentru a elimina din cele găsite și a putea înainta în anchetă, în încercarea de a-i prinde pe autorii dublei crime.