Ilie Năstase, plângere penală lui Ciprian Marica. Îl acuză că i-a pus în pericol fundația și căsnicia: E un hoțoman, un escroc

22 Ian 2022 | scris de Ioana Sorescu

Cu doar două luni în urmă, un conflict a izbucnit între Ilie Năstase și Ciprian Marica, cei pe care părea să-i unească și relațiile de familie, fin și naș, și cele de afaceri.

Ilie Năstase, plângere penală lui Ciprian Marica. Îl acuză că i-a pus în pericol fundația și căsnicia: E un hoțoman, un escroc

La scurt timp, cei doi s-au împăcat. „Nu s-a întâmplat nimic. Discutăm acum, suntem prieteni. Discutăm frumos, nu are nicio treabă!”, clarifica fostul tenismen situația dintre el și nașul lui de cununie.

La două luni de la această mare conciliere, Ilie Năstase anunță, într-un interviu pentru prosport.ro, că i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica.

Năstase îl acuză pe fostul fotbalist că vrea să obțină terenurile din Fundația Ilie Năstase, care au fost obținute prin două decizii de Guvern, care ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

”Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcălit, cum mi s-a furat fundația.

Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și a ajuns să-mi fure fundația și tot terenul.

Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte.

Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

Pe lângă aceste acuzații, referitoare la fundație, Ilie Năstase crede că Ciprian Marica i-a pus în pericol atât căsnicia, cât și sănătatea.

”Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație. Cum pot să fac eu așa ceva?

Să-mi dau eu fundația la altcineva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutura, că mă duceam cu el la băutura. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțează. Ce sunt astea?”, a precizat fostul jucător de tenis.

”Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână.

Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a spus Năstase.

Fostul mare jucător de tenis caută dreptatea, i-a cerut ajutorul lui Ion Țiriac, se pare că acesta i-ar fi pus la dispoziție avocații săi.

Până la acest moment, Ciprian Marica nu a făcut declarații pe larg despre acest subiect.

”Nu vreau să comentez. Nu pot să vorbesc. Sunt la un shooting pentru o casă de pariuri”, a declarat Ciprian Marica, pentru ProSport.