Jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi a decedat la 29 de ani

Mihai Dolinschi, comentator, moderator și analist, cunoscut pentru aparițiile de la Telekom Sport și Look Sport, a încetat din viață. Dumnezeu să-l odihnească!

Potrivit Fanatik, Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în locuința sa din București, cauzele decesului nefiind cunoscute.

Mihai Dolinschi era foarte activ pe pagina sa de Facebook. Ultimul său mesaj datează de luni dimineață. El postase o declarație a lui Steven Gerrard în care vorbea despre începutul său în fotbalul profesionist.

”Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari.

Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător. Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta.

Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool! E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul.

De la acel debut mi s-a schimbat viața. Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit.

În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, se arată în ultimul mesaj postat de Mihai Dolinschi, pe Facebook.