• Home
  • Actualitate
  • Liderul clanului Duduianu a murit într-un conflict pornit de la un joc de barbut

Liderul clanului Duduianu a murit într-un conflict pornit de la un joc de barbut

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit în această dimineață, în urma unui scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00 cu privire la un conflict de stradă între mai multe persoane din sector.

Ajunși la fața locului, aceștia au identificat mai mulți oameni implicați în scandal, iar doi au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. 

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre un conflict între clanul Duduianu şi clanul Rinu, iar cel decedat este Emi Pian, liderul primului clan.

Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost aşteptat cu lăutari şi artificii la ieşirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Conflictul din această dimineaţă ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. 

Nicolae Duduianu (cel care a dat numele clanului) a fost arestat în anul 2019 pentru tentativă de omor. El a lovit cu maşina, intenţionat, un bărbat pe trecerea de pietoni. totul s-a întâmplat în Sectorul 5 din Bucureşti. Clanul Duduianu a fost recent în atenţia procurorilor într-un dosar în care mai mulţi membri ai organizaţiei erau acuzaţi de şantaj la adresa unor cântăreţi de manele.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.