Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit

Conform informațiilor publicate de tabloidul Cancan, încercata relație dintre Liviu Dragnea și mult mai tânăra sa iubită, Irina Tănase, ar fi încetat, cei doi despărțindu-se cel puțin temporar. 

Cancan spune că ruptura s-a produs zilele trecute, când Liviu Dragnea și-ar fi luat o parte din bagaje și ar fi părăsit-o pe Irina.

Aceeași sursă afirmă că Dragnea n-ar mai fi trecut de câteva zile pe la apartamentul pe care Irina l-a cumpărat, în timp ce se afla la închisoare, din banii lui.

Mai mult, tabloidul spune că Dragnea i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele social media și, pur și simplu, nu ar mai vrea să audă de ea. Cel puțin pentru moment…

Se pare că motivele despărțirii sunt unele grave. Dragnea ar fi descoperit că Irina ar fi continuat, pe ascuns, o relație cu un fost iubit. 

Sursele citate de Cancan afirmă că în scandal ar fi implicat și Codrin Ștefănescu, prietenul lui Dragneaar fi implicat în acest scandal cu iz de amantlâc.

”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă Cancan.

Irina și-ar dori să se împace, doar că, deocamdată, lui Liviu Dragnea nici prin gând nu-i trece, fiind extrem de supărat. De aceea, s-a mutat singur și ar sta, aproape toată ziua, la vorbe cu nimeni altul decât Codrin Ștefănescu.

Contactat telefonic, Liviu Dragnea nu a răspuns apelului jurnaliștilor Cancan. 

Irina Tănase a dialogat cu cei de la Cancan dar a infirmat informația.

”Eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu el. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta?

Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…

În acest moment, nu sunt acasă cu Liviu Dragnea. O să-i spun, când o să-l văd”, a declarat Irina Tănase.