Ministrul Bode, la UNTOLD fără mască. Europol: «Legea în România se împarte între 'jmecheri' și 'fraieri'»

12 Sep 2021 | scris de Adriana Surugiu

Lucian Bode, ”unicul ministrul 3 în 1", duoă cum îl denumește Sindicatul Europol, a fost surprins la festivalul Untold de la Cluj-Napoca fără mască de protecţie, arătând că el a folosit-o pentru fotografia oficială, dar apoi a dat-o jos.

Ministrul Bode, la UNTOLD fără mască. Europol: «Legea în România se împarte între 'jmecheri' și 'fraieri'»

”Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri».

Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor", arată reprezentanţii Sindicatului Europol.

Ei se întreabă ce ar trebui să le spună poliţiştii oamenilor pe care îi amendează pentru nepurtarea măştii de protecţie.

”După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă", adaugă Europol.