Mesajul unei tinere mame, înainte să moară de COVID-19: «Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui»

01 Noi 2021 | scris de Adriana Surugiu

O tânără mamă în vârstă de 33 de ani, care se prezentase de două ori la spital, ultima oară în stare gravă, a încetat din viață.

Mesajul unei tinere mame, înainte să moară de COVID-19: «Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui»

Potrivit DSP Buzău, pacienta s-a prezentat la Spitalul Judeţean Buzău cu simptomatologie respiratorie, pe 20 octombrie.

A fost testată şi confirmată cu SARS-CoV-2, după care a revenit în domiciliu pentru a se trata singură.

Starea de sănătate a Cristinei a continuat să agraveze, astfel pe 28 octombrie a revenit la spital în stare grava, fiind internată în sectia ATI. 

Evoluţia clinică a pacientei a fost una nefavorabilă, spun specialiştii DSP, astfel că pe data de 31 octombrie 2021 a survenit decesul. Cristina S. nu era cunoscută ca având alte afecţiuni.
 
În urma ei a rămas un copilaş.

În ultimul mesaj postat de Cristina de pe patul ATI îşi îndeamnă cunoscuţii să ia în serios vaccinarea. Avea speranţa că se va întoarce acasă la băieţelul care nu a stat niciodată fără mamă.

”Nu mai staţi acasă nicio secundă, preţuiţi-vă viaţa, mergeţi şi vaccinaţi-vă. Nu vă mai luaţi după oameni care sunt contra vaccinului. Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea.

Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui. ...Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul MaicIi Domnului şi Domnului nostru voi trece şi peste această cruce grea...”, a scris Cristina de pe patul ATI.