Marcel Pavel îi cere daune de 200.000 de euro lui Cozmin Guşă

15 Apr 2021 | scris de Adriana Surugiu

Marcel Pavel s-a enervat la culme după ce Cozmin Gușă a declarat că n-ar fi avut, de fapt, COVID-19, și că ar fi semnat un contract ca să spună că s-a îmbolnăvit.

Marcel Pavel îi cere daune de 200.000 de euro lui Cozmin Guşă

Cântărețul a decis să-l dea în judecată pe politician și să-l facă să-i plătească pentru declarațiile referitoare la îmbolnăvirea lui. Mai exact, îi va cere cel puțin 200.000 de euro.

”O să îl dau în judecată şi o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID şi că nu am avut boala. Nu ştiu de ce a declarat asta.

M-a sunat înainte cu două zile, i-am trimis şi secreţiile de sânge şi buletinul testelor pozitive la COVID şi seara apare la TV şi spune că nu am nimic şi că mă prefac, că am primit bani.

Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă şi iată că acest om, despre care am crezut că îmi e prieten, face declaraţii în defavoarea mea care au adus un linșaj media asupra mea.

Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puţin 200.000 de euro. Eu nu l-am sunat să îi reproşez ceva, îl dau în judecată.

Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite televiziuni şi mi se pare că le ştie pe toate”, a spus Marcel Pavel la Prima TV.

Pavel a mai povestit cum s-a recuperat după ce a trecut prin boală, o perioadă pe care o consideră critică. 

“A fost o perioadă critică pentru mine. Am fost printre primele persoane cunoscute de la noi care s-au îmbolnăvit! A fost un șoc puternic. Am făcut o pneumonie urâtă.

Atunci am fost pus la zid pentru că m-am îmbolnăvit. Acum, 80% sunt conștienți că virusul există și că face ravagii peste tot în lume.

M-am refăcut total, nu mai iau pastile. După externare, am stat 3-4 luni la munte și o săptămână la mare, ca să mă refac așa cum trebuie, la aer curat”, a spus Marcel Pavel.