Mire, la spital, după ce nuntașii l-au aruncat în aer și l-au scăpat din mâini - video

19 Sep 2021 | scris de Ioana Sorescu

De la un moment dat, o petrecere de nuntă ce a avut loc la o sală de evenimente din Băile Felix, s-a desfășurat fără prezența mirelui, care a ajuns, din nefericire, la spital...

Mire, la spital, după ce nuntașii l-au aruncat în aer și l-au scăpat din mâini - video

Mirele, un tânăr în vârstă de 31 de ani, se afla pe ringul de dans și, la puțin timp după dansul mirilor, prietenii săi au avut proasta inspirație de a-l ridica și de a-l arunca în aer.

Prima aruncare a mers cum trebuie, numai că la a doua, amicii nu l-au mai prins în cădere și tânărul s-a izbit puternic cu spatele de pământ.

Nuntaşii l-au luat de mâini şi picioare și l-au așezat pe un scaun.

Chemat de urgență, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor l-a preluat pe mirele ghinionist şi l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Județean Clinic de Urgență din Oradea.

”Colegii l-au preluat cu suspiciune de fractură la coloana vertebrală", a explicat, pentru Bihoreanul, şeful SAJ Bihor, Liciniu Venter. Investigaţiile ulterioare au arătat că tânărul are leziuni la două vertebre.

”Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”, a declarat mirele, de pe patul de spital, pentru publicaţia bihorjust.ro.

Imobilizat la pat, mirele nu exclude să-i dea în judecată pe invitaţii care i-au stricat cel mai important eveniment din viață.

”Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a declarat bărbatul.