• Home
  • Actualitate
  • Moment emoționant la școala copilului din Galați, mort după ce a căzut de pe bicicletă. “Dumnezeu să-l așeze într-un loc mai bun”

Moment emoționant la școala copilului din Galați, mort după ce a căzut de pe bicicletă. “Dumnezeu să-l așeze într-un loc mai bun”

Moment emoționant la școala copilului din Galați, mort după ce a căzut de pe bicicletă. "Dumnezeu să-l așeze într-un loc mai bun”

În Galați, prima zi de școală a fost marcată de lacrimi pentru copilul de 9 ani, care a murit după ce a căzut de pe bicicletă.

Cu durere în glas, profesorii au spus câteva cuvinte și, împreună cu ceilalți aflați în curtea școlii, elevi și părinți au ținut un moment de reculegere.

“O veste neplăcută și tristă pentru școala noastră, anume vestea pierderii unui elev, într-un accident nefericit.

De aceea, cu inima întristată, vă rugăm să păstrăm un moment de reculegere. Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l așeze într-un loc mai bun”, a fost discursul unui profesor.

Tragedia s-a produs aproape de un parc de lângă faleza Dunării din Galați. Copilul în vârstă de 9 ani ieșise la plimbare cu bicicleta, alături de fratele său și de părinți.

PLa un moment dat, el s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, apoi areușit să facă doar câțiva pași către mama lui și s-a prăbușit.

La fața locului s-au deplasat echipajele de salvatori, care l-au preluat pe copil și l-au transportat către Spitalul Clinic de Urgență Galați.

Din nefericire, pe drumul către spital, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, nu a mai fi putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă și se fac cercetări pentru ucidere din culpă.