• Home
  • Actualitate
  • Motivul pentru care Feli nu a absolvit liceul până la 35 de ani: «Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei»

Motivul pentru care Feli nu a absolvit liceul până la 35 de ani: «Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei»

Feli, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că nu a terminat liceul. Cântăreața a mărturisit care este motivul pentru care nu și-a terminat studiile.

În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit sincer despre greutățile din viața ei, dar și despre deciziile pe care le-a luat și care acum i-au lăsat multe goluri.

”La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo.

Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.

Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic.

Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – ”Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac.

Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a declarat pentru Feli Donose pentru Adevărul.