• Home
  • Actualitate
  • Nuțu Cămătaru dezvăluie ce i-a cerut Liviu Dragnea, imediat după ce politicianul a fost închis la Rahova

Nuțu Cămătaru dezvăluie ce i-a cerut Liviu Dragnea, imediat după ce politicianul a fost închis la Rahova

Dezvăluirea a fost făcută de Ion Balint  în cartea scrisă de Codin Maticiuc ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, care prezintă scene din viața interopului, dar și legăturile cu politicieni de anvergură.

Cartea lui Codin Maticiuc dezvăluie detalii din viața interlopului. Timp de cinci ani, Maticiuc a stat alături de Nuțu Cămătaru pentru a-i descoperi viața. I-a cunoscut deopotrivă prietenii și dușmanii, poveștile și familia. A fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-a însoțit instanța supremă, unde a fost condamnat, și l-a vizitat la penitenciarele Jilava și Găești.

La scurt timp după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, în mai 2019, Codin Matiuc, întors atunci din Miami, l-a vizitat pe Nuțu Cămătaru acasă, la ferma din Ferentari.

A nimerit în toiul unei mici petreceri, organizată în cinstea eliberării lui Ionuț Balint, cunoscut ca Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru. Nuțulică a fost eliberat în mai 2019, după ce a petrecut patru ani în spatele gratiilor, pentru tentativă de omor.

Ce i-a transmis Dragnea lui Nuțu Cămătaru printr-un mesager
”Petrecerea continuă cu un manelist grăsuț care cântă o bucată de douăsprezece minute despre sifoane, dosare și procurori, intitulată Vânzători de carne vie. I-o cântă la ureche lui Nuțu, care mănâncă berbecuț la proțap cu cartofi noi”, descrie atmosfera Codin Maticiuc, în cartea pe care o lansează astăzi.

Nu trece mult timp, iar ”un mesager vine în mare taină să ceară o audiență privată”, povestește Maticiuc.

”Nuțu face câțiva pași și îi spune că poate să vorbească de față cu mine. Îi cere lui Nuțu, din partea lui Dragnea, protecție la Rahova. Nuțu zâmbește. Mereu ajung la mâna lui. Mereu se întoarce roata”.

Codin Maticiuc ”Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru