• Home
  • Actualitate
  • Oana Pellea îl dojenește pe Marius Manole: Really do you need that?

Oana Pellea îl dojenește pe Marius Manole: Really do you need that?

Oana Pellea încearcă să estompeze goana după frivol care l-a cuprins pe Marius Manole. O face ”părintește”, ironic, readucându-i aminte că harul și talentului lui actoricesc ar trebui să-i fie de ajuns…

"Dul Manolea… ați intrat in o noua fază…? De promovare, știre, zonă, ziar, media…? Va respect faza…recunosc …nu i faza mea…Really do you need that? . I really don t think so! You have talent! That s enough!

Eu insist cu partea dvoastra artistica pe care o iubesc! ", scrie Oana Pellea pe Facebook, atașând titlul unui tabloid, în care Manole mărturisea că a primit avansuri de la Lidia Buble.

Răspunsul lui Marius Manole e voit a fi unul șugubăț, promovând la rândul lui spectacolul pe care-l vor juca împreună pe 23 decembrie 2021 – ”Oscar și Tanti Roz”, dar ascunde faptul că l-a durut și ceva spini, mai diafani, pentru Oana Pellea.

”Deci am hotarat , Oscar nu mai pot juca ..na, sunt batran si grasut. Dar pot juca Tanti Roz… Am inceput sa ma pregatesc usor, usor..

Doamna Oana Pellea nu cred ca mai e nevoie de dvs. Nu zic, ati jucat cat de cat bine, erau si oameni care va admirau, putini, dar erau. Ne descurcam si fara dumneavoastra..

Daca ma supar joc ambele roluri pe 23 dec. ca acu e momentul meu.. Se vede in toata lumea.. cred ca o sa fiu celebru si la Rio de Janeiro, Dheli, Barcelona, Paris .. E online pe PiciordePlay , nu e scump si poate fi facut cadou. Deci, va doresc sarbatori cu bine si sa fiti sanatoasa. La dumneavoastra acasa”, a scris Marius Manole.