• Home
  • Actualitate
  • Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în trafic, pe Valea Prahovei: Vă tai, vă omor, Zăvoranco te tai!

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în trafic, pe Valea Prahovei: Vă tai, vă omor, Zăvoranco te tai!

Inevitabil pentru bucureșteni,r elaxarea din vacanțele petrecute pe Valea Prahovei se disipează pe drumul de întoarcere acasă. Dar de aici și până la conflictele și scandalurile în toată regula apărute între șoferi, e calea cea lungă pe drumul către civilizație, pe care n-am parcurs-o încă.. 

Oana Zavoranu și soțul ei au fost ameninţați cu un cuţit în trafic, în momentul în care se întorceau din vacanța petrecută la munte.

”Ne introrceam de la Bran unde am petrecut cu prietenii de la Bușteni și veneam către București și ne-am băgat într-o depășire la ieșirea din Azuga și vedem că unul iese de pe banda noastră și se pune de-a curmezismul benzii opuse.

Ne-am băgat înapoi și noi am mai mers 3 metri, din nou Alex a vrut să se bage în depășire și din nou s-a pus pe bandă, a ieșit din mașină cu un cuțit și a început să ne amenințe: vă tai, vă omor, ce credeți nenorociților că dacă sunteți din București vă bagați? Zăvoranco, te tai! Am rămas blocată, a ieșit intre timp și lumea pentru că asta blocase ambele sensuri.

Am depus plângere penală spunându-le polițiștilor că a ieșit cu un cuțit, el a spus că nu e adevărat, apoi polițiștii au percheziționat mașina și au găsit unul dintre cuțite aflat în buzunarul șoferului de la ușă. Am făcut plângere și mergem mai departe pentru că este inadmisibil pur și simplu un psihopat iți taie calea” a spus Oana Zăvoranu la Antena 3