• Home
  • Actualitate
  • Olanda. Român arestat, după ce a fost prins cu o oaie furată de la grădina zoologică în portbagaj

Olanda. Român arestat, după ce a fost prins cu o oaie furată de la grădina zoologică în portbagaj

Olanda. Român arestat, după ce a fost prins cu o oaie furată de la grădina zoologică în portbagaj

Un cetățean român în vârstă de de 37 de ani a fost arestat în Olanda, după ce a fost prins de polițiști cu o oaie pe care o furase de la o grădină zoologică în portbagajul mașinii, informează nu.nl.

Românul a fost oprit în trafic de polițiștii olandezi, care i-au remarcat stilul haotic în care se deplasa cu mașina pe autostradă.

Un purtător de cuvânt al poliției batave a declarat pentru sursa citată că bărbatul este suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Dar surpriza cea mai mare pe care au avut-o polițiștii a avut loc atunci când au deschis portbagajul mașinii conduse de român și au găsit o oaie

După ce l-au oprit pe bărbatul de origine română, oamenii legii au avut surpriza de a descoperi că acesta transporta, în portbagajul mașinii, o oaie vie, una cât se poate de mândră și cornută.

Animalul avea prinsă de ureche o crotalie și astfel s-a descoperit rapid că fusese furată de la o grădină zoologică din Eindhoven.

Se poate spune că oaia a avut noroc, pentru că se bănuiește că românul a furat-o pentru a o sacrifica. ”Altfel de ce ai lua un asemenea animal? Nu ca să te mângâie…”, spun îngrijitorii grădinii zoologice din Eindhoven.

Scapată cu zile, în drum spre locul de reședință, a beneficiat de găzduirea adăpostului regional pentru animale din Ravenstein.