• Home
  • Actualitate
  • Părinții din Vâlcea care și-au găsit fata de 15 ani fără viață într-o pădure acum un an și-au pierdut și băiețelul de 4 ani, în Vinerea Mare

Părinții din Vâlcea care și-au găsit fata de 15 ani fără viață într-o pădure acum un an și-au pierdut și băiețelul de 4 ani, în Vinerea Mare

Drama unei familii din comuna vâlceană Oteșani e fără sfârșit. După ce în urmă cu un an fata lor, o adolescentă de 15 ani a fost găsită fără viață într-o pădure, în Vinerea Mare băiețelul de 4 ani s-a stins și el, victimă a unui accident.

În urmă cu un an, tatăl Denisei Georgiana Unchiașu a semnala dispariția fiicei sale de doar 15 ani. Fata plecase pe 9 mai și după două zile tatăl a sunat la Poliție.

Căutată zile în șir, adolescenta avea să fie descoperită spânzurată de un copac într-o pădure de pe dealurile de lângă Oteșani.

Moartea fetei e încă învăluită în mister. Ea a plecat de acasă sub pretextul că se duce să-și cumpere o înghețată, dar nu s-a mai întors.

Vecina sa, o altă adolescentă cu care învăţa la aceeaşi şcoală, Liceul ”Constantin Brâncoveanu” din Horezu, i-a propus să meargă împreună cu prietenul ei şi un alt amic, în islaz, să se distreze.

Se pare că acolo fata a băut, a fumat și a făcut striptease prin trapa unei mașini. Apoi a plecat cu un al treilea bărbat, de 40 de ani.

Din acel moment a dispărut. Cel cu care a plecat a declarat ulterior că după ce s-au plimbat o oră cu mașina a lăsat-o pe fată în apropierea primelor case din sat.

La un an distanță, familia Denisei trece printr-o nou suferință și se pregătește să-și înmormânteze băiețelul de doar 4 ani, care a murit în Vinerea Mare, victimă a unui accident de circulație.

Accidentul s-a petrecut la km 101, pe DN 65 C, unde băiețelul de 4 ani și mama lui au fost acroşaţi de o maşină.

Micuțul ar fi sărit în faţa maşinii, iar şoferul de 18 ani, încercând să evite coliziunea a lovit-o şi pe mama acestuia, chiar în fața casei lor.

Grav accidentat, dar conştient, micuţul a fost transportat de urgenţă la spital. Din nefericire, după mai bine de o oră, el a decedat.

Trupul său neînsufleţit al băiețelului a fost adus acasă sâmbătă, 1 mai.

Şi mama lui a suferit o serie de leziuni. S-a externat cu o mână şi un picior în ghips. Copilul va fi înmormântat luni, 3 mai, potrivit apropiaţiilor.