• Home
  • Actualitate
  • Pasiunea nu are partid! Consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova prinsă în pat de soț cu un pesedist

Pasiunea nu are partid! Consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova prinsă în pat de soț cu un pesedist

În cele din urmă se poate confirma faptul că pasiunea în ale politicii nu este mai puternică decât cea carnală…

Asta pentru că, în plină campanie electorală, Luciana Ionescu Avram, consilieră PNL Craiova, a fost prinsă de soț în timp ce îl înșela cu un membru PSD.

Întâmplarea a fost făcută publică chiar de bărbatul înșelat, care este hotărât să divorțeze, scrie PlayTech.

Luciana Madalina Avram Ionescu, consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, are 31 de ani, a lucrat ca reporter și prezentator TV la o televiziune locală, apoi ca și consilier juridic în cadrul unei firme de construcții.

Ea și-a început cariera politică în 2016, aderând la USR, dar, din acest an, figurează pe listele PNL. Este căsătorită, din 2017 cu un bărbat mai în vârstă decât ea, cu care are și un copil.

Potrivit martorilor, Luciana Avram Ionescu ar fi fost prinsă de soț în urmă cu câteva săptămâni, pe când îl înșela cu un alt bărbat, și el din lumea politică, însă membru al partidului concurent, PSD:

”A iertat-o atunci, i-a mai dat o șansă, de dragul anilor petrecuți împreună. Ea i-a promis că se va face femeie de casă, dar, după doar o săptămână, a prins-o din nou. De data aceasta chiar în biroul amantului cu care are relații intime de mai mult timp.

Când a ieșit din birou era toată răvășită, cu părul ciufulit și rimelul întins pe față. A întrebat-o de ce s-a închis în birou cu acel bărbat, seara, cu lumina stinsă. Vor divorța. nu mai este cale de întors”, a declarat un apropiat al familiei Ionescu.

Soțul înșelat trece prin cele mai grele momente din viața lui și nu îi vine să creadă că mama copilului său a fost în stare să îl înșele atâta amar de timp.

”O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie pe care până la urmă a distrus-o. 

Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat. Un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către acesta.

Din păcate, nu a rezistat ispitelor și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai el va putea să-mi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a declarat soțul înșelat.