• Home
  • Actualitate
  • Pitești. Adolescent lovit cu sălbăticie şi lăsat inconştient într-un parc. «Mă duc acasă să învăț…» – video

Pitești. Adolescent lovit cu sălbăticie şi lăsat inconştient într-un parc. «Mă duc acasă să învăț…» – video

Poliţia Argeş a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după vizionarea unui clip video în care un adolescent în vârstă de 14 ani cu cagulă îl loveşte cu pumnul în faţă pe un alt băiat şi îl lasă să zacă într-un parc aflat în apropiere de centrul Piteştiului.

Poliţiştii s-au autosesizat atunci când filmul, ce durează 14 secunde, a fost distribuit pe mai multe conturi de WhatsApp în ultimele zile.

Conform filmării făcute publice de ziarulargesul.ro, la un moment dat victima îi spune agresorului că trebuie să ajungă acasă să înveţe, însă agresorul îl blochează şi îl loveşte cu violenţă în faţă. Băiatul cade secerat la pământ, după care agresorul îi spune prietenului care filmase scena: ”Hai să mergem”.

Victima, care a zăcut inconştientă câteva zeci de secunde, a primit asistenţă medicală la scurt timp după producerea evenimentului, fără a necesita internare.

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Piteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au autosesizat şi au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, toate persoanele implicate (persoana vătămată şi agresorul – ambii minori de 14 ani, precum şi martori ai evenimentului) au fost identificate.

De asemenea, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, privind acest incident”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Surse apropiate anchetei au precizat că agresorul, cunoscut sub porecla ”Raffa” a mai atacat şi alţi tineri în ultimele luni.

După administrarea probatoriului, poliţiştii vor stabili ce măsuri legale vor lua în acest caz.