• Home
  • Actualitate
  • Ploiești. Ce spun legiștii despre cauza morții adolescentei care a decedat chiar la petrecerea de ziua ei

Ploiești. Ce spun legiștii despre cauza morții adolescentei care a decedat chiar la petrecerea de ziua ei

Ploiești. Ce spun legiștii despre cauza morții adolescentei care a decedat chiar la petrecerea de ziua ei

Medicii legiști au făcut public rezultatele descoperite în urma necropsiei adolescentei de 16 ani din Ploiești, care a murit fulgerător chiar la petrecerea organizată de ziua ei.

Adolescenta urma sa împlinească peste câteva zile 16 ani și a organizat o petrecere la care a invitat, în apartamentul familiei, câțiva prieteni de vârsta ei cu care a chefuit până după miezul nopții.

La un moment dat, fata le-ar fi spus invitaților că merge în camera ei să se odihnească puțin, dara fost ultima dată când a fost văzută în viață.

Mama fetei, profesoară de engleză, care nu era în apartament în timpul petrecerii, a ajuns într-un suflet acasă, însă era mult prea târziu.

La fața locului a ajuns și autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă, de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, dar, din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, nu a putut face mai mult decât a constata decesul.

Surse din cadrul anchetei că în apartamentul în care tinerii au petrecut până târziu în noapte au fost găsite mai multe sticle cu băutură.

Pe trupul neînsuflețit transportat la serviciul de medicină legală nu au fost găsite urme de violență.

”Era o fată așa de ordonată… Mie îmi pare tare rău! Ce să vă zic, e tragic!”, spun vecinii.

Primele date rezultate în urma necropsiei au indicat tulburări de ritm cardiac, dar și o cantitate de alcool în sânge. Mai mult decât atât, medicii susțin că tânăra suferea de anumite dereglări miocardice, dar că nu făcea tratament în acest sens.

Medicii ploieșteni au trimis la București mostre biologice în vederea unui examen toxicologic complet, în timp ce procurorii de la Crimă Organizată suspectează și un posibil consum de marijuana, fără ca această ipoteză să fi fost până acum confirmată indirect, din declarațiile participanților la petrecere.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.