Adela, polițista care s-a împușcat în gara din Strehaia, i-a trimis un mesaj de adio soțului apoi și-a închis telefonul

20 Ian 2022

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni, iar soțul său era tot polițist.

Adela, polițista care s-a împușcat în gara din Strehaia, i-a trimis un mesaj de adio soțului apoi și-a închis telefonul

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute, însă în zadar.

Unul dintre prietenii fetei declarat că Adela i-ar fi transmis un mesaj de adio soțului său.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro.

După transmiterea mesajului, ea și-a închis telefonul și s-a îndreptat către baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni, astfel că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

"În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte", a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Chestiunea cea mai importantă pe care și ancheta ar trebui să o rezolve este cum, în condițiile în care prietenii și apropiații spun că Adela trecea printr-o depresie de ceva vreme, examenul psihologic pe care l-a făcut în urmă cu șase luni nu a sesizat această tulburare.

Până una, alta, putem presupune ori că acest examen psihologic a fost ”făcut din pix”, ori că pregătirea profesională a celui care a evaluat-o pe Adela lasă mult de dorit.