• Home
  • Actualitate
  • Polițiști, chemați să aplaneze un conflict, scuipați și amenințați: «Vrei să te bat cu pistolul în mână?» – video

Polițiști, chemați să aplaneze un conflict, scuipați și amenințați: «Vrei să te bat cu pistolul în mână?» – video

Doi agenți de poliție care au intervenit să aplaneze un conflict într-o comună din județul Goj au fost scuipați, înjurați și amenințați cu bătaia de interlopi. 

Incidentul s-a petrecut în această duminică, în jurul orei 17.00, în localitatea Stănești.

O femeie a sunat la 112 și a reclamat un conflict între două persoane aflate în stare de ebrietate. La sosirea celor doi agenți, bărbații au devenit recalcitranți. Un tânăr care a fost încătușat a acuzat ulterior ca a fost lovit de polițiști.

”Te bați cu mine, mă? Tu l-ai lăsat pe ăla să-mi dea cu pumnul în gură. Ce polițai sunteți? Vrei să te bat cu pistolul în mână?”, spune unul dintre scandalagii, printre alte înjurături, către cei doi polițiști.

O femeie intervine în scandal, îi înjură pe agenți, în timp ce unul dintre bărbați îi scuipă.

În imaginile înregistrate de un martor al altercației se vede cum polițiștii, cu pistoale în mână, se îndepărtează de scandalagii care continuă să țipe, să-i înjure și să-i amenințe.

Surse judiciare au declarat pentru cotidianul Libertatea că agresorii sunt recidiviști.

“Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Buzău, se află în custodia Poliţiei, iar celălalt a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine”, a transmis IPJ Gorj, într-un comunicat.

Reprezentanții IPJ Gorj au anunțat că vor continua cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.