• Home
  • Actualitate
  • Povestea născocită de Fernanda, ca să-şi petreacă noaptea cu iubitul ei, care a alertat degeaba Poliția

Povestea născocită de Fernanda, ca să-şi petreacă noaptea cu iubitul ei, care a alertat degeaba Poliția

Fernanda, o adolescentă de 16 ani a minţit că este fugărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol, doar ca să-şi petreacă noaptea cu iubitul ei.

Pentru că întârziase să vină acasă, mama fetei s-a îngrijorat și mai mult pentru că deși o suna întruna, fata nu răspundea. 

Într-un târziu, fata a sunat înapoi şi i-a spus mamei plângând că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie şi un pistol şi că ea încearcă să fugă de el.

În realitate, Fernanda era cu iubitul ei, încerca să mai tragă de timp ca să stea cu el.

Femeia a sunat imediat la Poliţie reclamând faptul că o persoană înarmată cu o sabie şi un pistol o urmăreşte pe fiica sa.

Imediat, la nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren.

Căutările au continuat toată noaptea, iar minora a fost găsită în jurul orei 7 dimineaţa, aşteptând liniştită, pe o bancă, în parcul din zona Podgoria.

"În seara zilei de 26 Iunie a.c, la ora 23.36, o femeie din Arad a sesizat prin 112 că fiica ei, Moisa Fernanda-Anamaria, de 16 ani, a sunat-o și i-a spus că este urmarită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol.

La nivelul IPJ Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren.

În jurul orei 0,23, respectiv 0,29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu minora, care i-a spus că este speriată, aleargă de urmăritor și se află în cartierul Gai.

Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineața acestei zile, în jurul orei 7,20.

La prima vedere și din declarația acesteia, minora nu a fost victima vreunei infractiuni, cercetările relevând că aceasta și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei. A fost condusă la sediul I.P.J. Arad pentru a fi predată familiei, fiind sancționată conform legii", informează poliţiştiii.